MIJN TUIN EN HET VLIEGENBOS

 

tv1Gisteren weer naar mijn tuin geweest, met het plan een aantal dingen te doen, maar daar kwam niks van. In plaats daarvan lekker rond zitten te kijken en deze foto’s gemaakt.

Nog een ruim half uurtje het Vliegenbos in geweest om zeldzame vogels te fotograferen. Dat bleken een vink en een pimpelmees te zijn. In mijn tuin zie ik meer. Zoals b.v. de broedende houtduif in mijn berk, muisstil wordt er gebroed. Slecht zichtbaar, maar toch gelukt om er een fotootje van te maken.

Groetjes

rené

tv3

 

tv4

 

tv5

 

tv6

 

tv7

 

tv8

Verscholen in mijn berk zit deze duif te broeden:

tv9

 

tv10

Deze man zat uren in het Vliegenbos te trommelen. Zonder mij te vragen of ik dat leuk vond, terwijl ik niet om het geluid heen kon dus er wel degelijk mee te maken had. Maar ja, ik ben geloof ik een geluidsfreak:

tv11

Vlakbij de Bredeerodeschool aan het begin van het Vliegenbos:

tv12

 

tv13

 

tv14

 

tv15

 

tv16

 

tv17

 

tv18

 

tv19

 

tv20

 


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *