DEN HAAG EN SCHEVENINGEN

 

ha1

Afgelopen vrijdag hebben we ook van den Haag en Scheveningen genoten. Het Lucent Dans Theater begint al aardig vorm te krijgen, het huis-theater van mijn favoriete dansgroep het NDT. Op 26 april ga ik ze weer bekijken in de Schouwburg van Amsterdam, tegenwoordig ITA=Internationaal Theater Amsterdam geheten, Schouwburg klonk te ouderwets kennelijk. Ik ga dan altijd op de achterste rij op het derde balkon zitten: € 20,- en dan neem ik mijn verrekijker mee, dan ben je ook een beetje regisseur. Dán weer het totaalbeeld, dán weer details, echt geweldig vind ik dat.

Na Erwin Olaf zijn we ook naar Scheveningen gegaan en hebben we de pier op en neer gelopen en via het strand naar de haven gewandeld, maar eerst het Kurhaus in geweest: dat was voor mij de eerste keer en ik vond het wel verrassend, had er trouwens geen enkel beeld bij van tevoren.

Toen ik helemaal klaar was met dit blogje ben ik gaan kijken naar de foto’s van ons bezoek aan den Haag en Scheveningen van vorig jaar ter gelegenheid van de foto-tentoonstelling van ROBIN DE PUY. Ik was bang dat ik dezelfde dingen had gefotografeerd, maar omdat ik dat toch wilde plaatsen omdat het van NU is, ben ik pas gaan kijken toen het af was. Maar het zijn op een enkele na heeele andere foto’s, klik maar op DEN HAAG VANDAAG en SCHEVENINGEN GISTEREN

groetjes

rené

Het in aanbouw zijnde Lucent Dans Theater:

ha2

Ergens zag ik een foto van het theater zoals het er uit gaat zien:

ha3

 

ha4

 

ha4bb

 

ha5

Voor de deur van het oude Lucent Theater, moet wel een danser zijn:

ha6

 

ha8

 

ha9

Van Speijk Plein. De mensen voor ons in de tram zeiden dat dat waarschijnlijk wel een historische naam was. Ik dacht dat dat algemeen bekend was: DAN LIEVER DE LUCHT IN, maar niks gezegd:

ha11

 

ha12

 

ha13

 

ha14

 

ha15

Dat zag je van binnen niet, dat het helemaal in de steigers staat:

ha16

 

ha17

 

ha18

 

ha19

 

ha20

 

ha22

 

ha23b

 

ha24

 

ha26

 

ha29

 

ha30

 

ha31b

 

ha32

 

ha33

 

ha34

 

ha36

 

ha37

 


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *