DEN HAAG CENTRAAL

 

csh1Gisteren naar den Haag geweest voor de tentoonstellingen van Erwin Olaf. Het was een jaar geleden dat ik ook in den Haag was en heb toen ook al uitgebreid het centraal station gefotografeerd. Maar ze zijn daar nog steeds aan het bouwen dus nu waren Jan en ik daar opnieuw niet weg te slaan, ik denk dat we er minstens een half uur rondgelopen hebben, kirrend van genoegen over al het moois dat er te zien en te fotograferen was.

Daarna een rondje centrum gedaan en naar de musea getramd, de tentoonstellingen bekeken waarna we naar Scheveningen zijn gelopen om daar vanaf de pier naar de haven te lopen. Wat een fotogenieke aangelegenheid was dat allemaal.

Hier alleen de foto’s van het station, de rest volgt nog.

Groetjes

rené

csh2

 

csh3

 

csh4

 

csh5

 

csh6

 

csh7

 

csh26

 

csh8

 

csh9

 

csh10

 

csh11

 

csh12

 

csh13

 

csh14

 

csh15

 

csh16

 

csh17

 

csh18

 

csh19

 

csh20

 

 

csh22

Het oude busstation wordt afgebroken:

csh23

 

csh24

 

csh25

 

csh27

 


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *