WARREN GREGORY

 

fie1

Warren Gregory is een Amerikaan die het in zijn vaderland helemaal gezien had. Hij was met zijn vrouw in Amsterdam op bezoek en vond het zo’n leuke stad dat hij er is gebleven.

Na de aanslag in het C.S. in september 2018 (ik denk me vaag te herinneren dat er twee Amerikaanse toeristen werden neergestoken zonder dodelijke afloop, maar het gebeuren is helemaal weggezakt) vond hij dat hij iets moest doen om de stad op te vrolijken en kwam hij op het idee om fietsen te versieren en die op allerlei plekken in de stad neer te zetten. Elke smile die hij daarmee genereert is er één, zei hij daar zelf over.

Ik heb er al vaak eentje gefotografeerd. En nog niet zo erg lang geleden heb ik hem hier voorbij zien fietsen en hem gefotografeerd, ik geloof dat ik die foto op facebook heb gezet.

Enfin, gisteren was ik door de stad aan het lopen en, ja je moet een beetje geluk hebben, zag ik hem met zijn vrouw met drie flower bikes bezig op de mooiste plek die je je daarvoor in kan denken: de fietsflat bij het C.S. Ik wist vanaf de PH-kade hun aandacht te trekken en heb voor hen geapplaudisseerd, want ik vond het geweldig. Zij bogen om te kennen te geven dat ze het applaus in dank aanvaardden.

Na een tijdje fotograferen dacht ik dat het wel leuk zou zijn om hen op die flat te fotograferen en ze dan die foto’s te sturen of ze naar mijn blog te verwijzen, maar toen ik uiteindelijk boven kwam waren ze weg, en ze hadden maar één fiets geparkeerd. Wel leuk om te zien dat hij van Pink Floyd houdt, vind ik ook nog steeds geweldig, moet weer eens Wish You Were Here gaan draaien, hoewel dat eerdaags niet meer nodig is.

groetjes

rené

fie2

 

fie5

 

fie3

 

fie9

 

fie8

 

fie10

 

fie11

 


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *