REMBRANDT OPGERUIMD

 

wo20

De stalen houders voor de lijsten voor de info-borden van het Rembrandt-festival bleven nog een dagje staan maar zijn inmiddels ook weggehaald.

Het blijft trekken, dat inkaderen van de realiteit. Dat doe je altijd met fotograferen, maar als de kaders klaar staan is het natuurlijk ook genieten.

Met een beetje timing en een bewerking om het te accentueren kreeg ik zo nu en dan de voorbijgangers precies in de frames.

Rembrandts festival is hier althans nu voorbij, tot over 50 jaar maar weer, 2069 is hij 400 jaar dood. Ondertussen is hij in 2056 350 jaar geleden geboren, maar dat duurt waarschijnlijk te lang, er zal wel wat anders verzonnen worden om hem in de aandacht te houden.

Of niet natuurlijk, misschien krijgen we al eerder een festival van de nieuwe Rembrandt: Erwin Olaf.

Piet Capello heeft trouwens de Rembrandtfilm waar ik ooit in figureerde gevonden en op mijn facebookpagina gezet. Ik dacht dat ik er niet in zat maar ik blijk 1 seconde in beeld. Voor het eerst dat ik dat zag, ik heb de film indertijd niet gezien. Meer dan 40 jaar geleden!

Groetjes

rené

rr2

 

rr7

 

rr3

 

rr6

 

rr5

 

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *