OUD EN NIEUW 6: OOSTERDOKS-EILAND

 

od4Ik vond het zo leuk dat ik een foto van het Oosterdoks-eiland tegen kwam met het oude Post-gebouw er nog op dat ik hem meteen wilde plaatsen. Hij is van 2007 en nog in de tijd dat het Stedelijk daar een tijdelijke expositie-ruimte had omdat dat toen vernieuwbouwd werd. Overigens is het de verkleinde versie, de originele heb ik nog niet gevonden.

Maar er komen uiteindelijk nog veel meer blogjes over het ODE, ik ben nog aan het zoeken naar foto’s van de bouw van de Openbare Bibliotheek. Ik weet dat ik ze gemaakt heb, en met name eentje waarbij een hijskraan was omgevallen vlak voor het in aanbouw zijnde gebouw.

De nieuwe foto is gisteren gemaakt. Rechts het in aanbouw zijnde kantoor van Booking.com, dat is al een stukje bovengronds.

Groetjes

rené

od3

 


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *