OUD EN NIEUW 3: OUDEZIJDS ACHTERBURGWAL

 

oudez1In het kader van mijn project OUD-NIEUW met alleen maar eigen oude foto’s, de nieuwe uiteráárd van mezelf, hier twee pandjes aan de Oudezijds Achterburgwal. De nieuwe is gisteren genomen, maar wanneer de oude is mij niet bekend. Ik zou dat misschien kunnen vinden, maar ik heb momenteel genoeg andere dingen te doen, moet prioriteiten stellen.

Eigenlijk vind ik die oude een stuk leuker, maar ja, ik snap ook wel dat je dat zo niet laat als je er geld voor hebt. En dat was er kennelijk, ze staan op de monumentenlijst, op de rechter zag ik tenminste zo’n klein bordje dat er in andere vorm ook al op zat op de oude versie.

Ik vond het wel grappig dat op bijna dezelfde plaats een fiets geparkeerd stond, dus ik heb ook maar afgewacht tot die man weer langs kwam.

Groetjes

rené

oudez2


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *