SNEEUWFOTO-GEK

 

wo1Ik kon het toch niet laten.

En dat voor dat beetje sneeuw.

Ben zelfs naar de ADAM-toren geweest. Toen ik uit het station kwam en naar boven keek zag ik er niemand op staan. Dat was wel een teleurstelling, dus ik besloot terug te gaan. En net toen ik me omdraaide zag ik er twee mensen op lopen. Dus toch maar het IJ overgestoken. Op de pont sprak ik iemand die er ook heen ging en die zei dat hij van tevoren gebeld had of hij open was. Dat soort dingen doe ik nou nooit.

Enfin, ik had mijn sterke tele bij me maar vond het veeeeel te koud, dus ik heb gewoon alleen met de normale tele geschoten, achteraf wel jammer want met die goede zouden ze scherper zijn geworden.

Het is een beetje van alles wat, dit blogje, en niet in volgorde van nemen.

groetjes

rené

De Oude Kerk vanaf de toren:

wo2

En van beneden af:

wo3

Idem:

wo4

Panorama:

wo5

De Nikolaas vanaf een brug over de Oudezijds:

wo6

Stukje Nikolaas en Schreierstoren vanaf de Prins Hendrikkade, met uitzicht-genieter:

wo7

Links begin van het Singel:

wo8

Restaurant De Pont:

wo9

Dit kromme weggetje bij het Noord-hollands kanaal neem ik altijd naar mijn tuin als ik die andere pont niet pak omdat die net weg is. Ze hebben daar prachtige huizen neergezet, die bocht is echt opgeknapt, erg mooi geworden:

wo10

En weer terug:

wo11

Zijn fiets gemolesteerd, ik had met hem te doen, waarschijnlijk onderweg naar de fietsenmaker in de Nieuwe (Oude?) Hoogstraat:

wo12

Vanaf de galerij:

wo13

Vanaf hier zijn  de foto’s vanaf mijn woning genomen. Het zit in de genen, dat sneeuwballen gooien als er ook maar een beeetje sneeuw ligt:

wo14

Glad:

wo15

Nog steeds een beetje HERFST:

wo16

De bak wordt gevuld nadat er eerst troep uit gehaald is door de werkers:

wo17b

Blijf dit mooi vinden:

wo18

Canta in de sneeuw:

wo20

Ja toch maar tot slot nog een keertje, nu zwart-wit:

wo21

Idem:

wo23

 

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *