REMBRANDT-TOREN: EIGEN ARCHIEF

 

re1

Waar ik nu woon in de Nieuwmarktbuurt zit ik op 1 maart precies 20 jaar, maar daarvóór woonde ik 17 jaar in de Ruyschstraat. Uiteraard kwam ik vaak over de bruggen over de Amstel en, hoewel ik toen minder fotografeerde dan nu, daar maakte ik toch wel regelmatig foto’s.

Dus ik ben in het kader van mijn OUD-NIEIUW-project met eigen oude foto’s eens op zoek geweest naar oude foto’s van de Rembrandt-toren. De bedoeling was eigenlijk ook van vóór de bouw daarvan, maar daarvan heb ik tot nu toe niks gevonden. Dus dit blogje gaat over de verandering vanaf het moment dat hij klaar was. Misschien vind ik nog wel meer, maar dat kan ff duren.

Groetjes

rené

re2

 

re3b

 

re4

 

re5

 

re6

 


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *