OPRUIMING: WATERLOOPLEIN

 

wp1Hartstikke donker, dus de camera op 12.899 ISO en daarom hele korrelige foto’s, maar dat vind ik ook wel heel sfeervol. Bovendien is dat korrelige juist een pre bij zwart-wit-foto’s vind ik vaak, afhankelijk van het onderwerp natuurlijk.

Dit is al het derde blogje met foto’s van maandag (24 december vorig jaar ondertussen), maar ja ik kwam dan ook met 527 foto’s thuis. Al moet ik er wel bij zeggen dat je voor de water-spiegelingen voor fopto’s, en daar ging ik in eerste instantie voor, echt gewoon dóór moet knippen. Dat kun je namelijk nauwelijks timen, daar gaan ze te snel voor. Soms hebben ze een terugkerend kabbel-patroon en dan heb je er wel enige invloed op, zoals ik eerder al eens zei. Maar van die spiegelingen-foto’s kon ik er zo 100 weggooien.

Deze foto’s zijn aan het slot van de wandeling genomen, het Waterlooplein vlakbij huis dus, waar ze opruiming hielden. Trouwens, bijna letterlijk altijd: er liggen stapels boeken aan het einde van de dag om gratis mee te nemen. Ik ken iemand die al zijn hele leven daar boeken van verzamelt, zijn huis is een grote boekenkast.

groetjes

rené

wp16

 

wp3

 

wp15

 

wp14

 

wp8

 

wp5

 

wp6

 

wp12

 

wp11

 

wp13

 


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *