OOG-OPERATIE

 

oog1Voor degenen die alleen hier komen kijken, en dan niet via facebook wat voor de meeste mensen wel de gebruikelijke weg is, en die misschien denken dat er iets aan de hand is omdat ik even geen posts heb geplaatst: dit dus.

Scheurtje in mijn netvlies waardoor bloed stroomde en op een andere plaats een lek in een adertje. Nadat het gelaserd was bleef het bloeden zodat ik vijf dagen later een operatie moest ondergaan. Voorlopig zie ik niks met dat oog, gaat weken duren.

Maar ik heb dat andere oog nog!!! Dus er komen weer blogjes aan, dat is gewoon zo’n integraal onderdeel van mijn leven, blijkt, dat ik er ondanks die handicap toch weer mee doorga.

Groetjes

rené

En vandaag, 18 januari 2019, kom ik toevallig mijn malheur aan mijn andere oog tegen: gordelroos in mijn oog. Nog nooit zoveel pijn gehad als toen, mei 2013:

monster

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags . Bookmark de permalink.

Één reactie op OOG-OPERATIE

  1. sjen miermans schreef:

    !!! Beterschap !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *