HEERLIJK DIE DRUGS

 

dr1Ik ben er zelf als de dood voor geworden. Dertig jaar geleden gebruikte ik af en toe extasy maar dat was afgelopen toen ik een bad trip kreeg. Waarschijnlijk zat er nog iets anders in het pilletje wat ik toen geslikt had, want wat ik toen meemaakte had ik daar nog nooit mee beleefd en het was genoeg om mijn hele verdere leven geen harddrugs meer te nemen.

Angst, een onbeschrijflijke angst. En dat duurde maar liefst drie dagen, werkelijk de hel. Hoe ik ook op mezelf inpraatte dat die likkebaardende wolven die om me heen cirkelden er niet konden zijn, ik zag ze wel. Brrrrr. En als ze er niet waren was ik even bang, niet te beschrijven.

Ik ben trouwens verbaasd hoe makkelijk iedereen drugs gebruikt tegenwoordig. Ik ga wel eens naar een dansfeest en heb soms het idee dat ik de enige ben die niks neemt. Maar ik amuseer toch, af en toe heb ik zelfs het idee dat ik de vrije en liefdevolle vibraties die die drugs met zich meebrengen, want ze hebben wel een prettig effect natuurlijk, overneem zonder iets in te nemen dus. Gisteren trouwens naar een drugsvrij feest geweest:TRUE COLOURS het jaarlijkse COC-feest in Paradiso. Het was de eerste keer dat ik dat meemaakte en ik vond het geweldig leuk.

Mijn andere bad trip was met wiet: ik rookte toen al niet meer maar at daarom de wiet: maar dan kan je de hoeveelheid slecht bepalen. Dat was een keer teveel en ik zakte in elkaar in een café. Toen ik weer bij kwam ben ik naar buiten gestrompeld en op een bankje aan het water gaan zitten, zo ziek als een hond. En, te onwaarschijnlijk voor woorden maar het was echt waar, op dat bankje was een halfvolle doos bonbons achter gelaten. En bij drugsoverlast moet je zoetigheid eten. Ik was snel weer bij de pinken na die bonbons, dat weet ik nog goed.

Overigens lees je vaak dat die drugstoeristen zoveel geld aan de gemeenschap kosten, nou, dat was hier ook weer erg duidelijk.

groetjes

rené

Hij krijgt van zijn vriendin iets zoet te slikken, ik geloof van die pepermuntjes:

dr2

 

dr3

 

dr4

 

dr5

 

dr6

 

dr7

 

dr8

 

dr9

 

dr10

 

dr11

 

dr12

Uiteindelijk moest hij toch mee met die ambulance, zijn vriendin ging mee:

dr13


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *