KOU EN SNEEUW VANUIT DE WARMTE

 

kou1Lekker thuis op even na: koffiedrinken met een vriend op de zaterdagochtend, vaste prik. In Orff, honderd meter van mijn huis.

En ‘s-avonds gelopen naar de Dominicuskerk waar Bachs’ Weihnachts Oratorium werd gebracht door het GALA-koor waarin Jelle van mijn gay-koor zingt. Daar kwam ik in de pauze Koos tegen, Coco Coquette, die vertelde van de  TV-uitzending over hem van het programma ACHTER DE VOORDEUR. Link ondertussen gekregen op mijn facebookpagina ( zie HIER )en de uitzending bekeken, erg interessant en warm. Krijg je toch een ander beeld van iemand, of eigenlijk niet anders, het verdiept zich.

En ik kwam in de kerk Joyce tegen, jaren niet gezien. Zij vertelde dat we vroeger een duet hebben gezongen, wist ik niks meer van, en dat zij in juli 2019 met haar zus Thea en haar man Marco naar Spanje gaat voor de zangweek daar met Elly Machtel, van ZINGEN IN DE ZON, waar ik in februari mee naar Kaap Verdië ga. En Marco is dus degene waar ik jaren liedjes mee heb gemaakt en heb gezongen!! Had meteen zin om dan ook nog maar volgend jaar naar Spanje te gaan. Maar het moet niet te gek worden natuurlijk.

En in de tussentijd dus thuis wat kou-fotootjes gemaakt. Leuke dag, een beginnende depressie verdween als sneeuw voor de zon.

En als “kers op de taart” ‘s-avonds de sneeuw. Al was het minder leuk dat er een ongeluk gebeurde hier beneden, ik hoorde de klap. Een vrouw lag op straat, meteen omstanders er bij en er was al een deken, de ambulance gebeld maar was al onderweg.

groetjes

rené

kou2

 

kou3

 

kou4

 

kou7

 

kou6

 

kou5

 

kou8

 

kou9

 

kou10

 

kou11

 

kou12

Sommige mensen hebben geen last van de kou, of ze hebben geen winterjas:

kou14

Of zoveel warmte van zichzelf dat ze het liever cool keepen:

kou15

Nog zo een:

kou16

En gisterenavond begon het zelfs te sneeuwen:

kou19

 

kou18

 

kou23

 

kou25

 

kou21

 

kou22

 

kou24

 


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *