HALLELUJA: DE VEEMKADE

 

ha1Op 11-11 hadden we met het koor een workshop waarvoor een Spaanse dirigent van een bevriend Madrileens koor was uitgenodigd. Tot mijn verbazing mag ik wel zeggen, want die man moest voor dat middagje speciaal uit Madrid komen. Als toepasselijke locatie was tapasbar PUERTO PATA NEGRA aan de Veemkade uitgekozen. Daar bleek boven een sfeervolle dansvloer te bestaan waar we repeteerden, een fantastische ruimte met majestueus uitzicht.

De helft van het koor had na de inleidende oefeningen ruim een half uurtje pauze en daarin ben ik wat in de omgeving gaan fotograferen. Toen begon voor onze stemgroep de repetitie aan stukjes Haleluja van Haendel en van Cohen. Ik moest alle zeilen bijzetten om het te volgen, maar gelukkig had ik het van tevoren redelijk goed bekeken dus dat ging wel.

Na de repetitie was er eten in het restaurant. Dat was op een gegeven ogenblik zo’n herrie dat ik absoluut niemand meer kon verstaan. Vroeger zou ik dat uitgezeten hebben, maar, dat is het voordeel van ouder worden, ik doe tegenwoordig helemáál niks meer waar ik geen zin in heb, dus ik ben halverwege weggegaan.

groetjes

René

ha2

 

ha3

 

ha4

 

ha5

 

ha6

 

ha7

 

ha8

 

ha9

 

ha10

 

ha11

 

ha12

Halleluja, een lieveheersbeestje:

ha13

 

ha15

 

ha16

 

ha17

 

ha18

 

ha19

 

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *