AMSTERDAM LIGHT FESTIVAL

 

li1Gisteren rond half vier naar buiten met de camera, open staand voor wat er zou gebeuren. Ik bleek het Light Festival te gaan fotograferen. Maar ondertussen zag ik natuurlijk ook allerlei andere dingen, en die heb ik natuurlijk ook gefotografeerd en er hier gewoon tussendoor gezet.

Zo geweldig vind ik dat Light Festival hier nooit, ook nu weer niet. Ik mis iets heel spectaculairs, het is allemaal wel aardig maar daar houd het voor mij mee op.

In Eindhoven heb ik het lichtfestival aldaar ook gezien, een paar weken geleden. En dat viel me ook al tegen, maar de teleurstelling daarover werd volledig gecompenseerd door drie spectaculaire installaties. En dat was in Amsterdam niet het geval, althans niet in het gedeelte dat ik gezien heb: de lichtobjecten langs de Herengracht.

Maar lekker gefotografeerd, dat wel. En het begon pas te regenen toen ik bijna thuis was.

groetjes

rené

li2

 

li3

 

li4

 

li5

 

li8

 

li9

 

li28

 

li10

 

li13

 

li14

Bovenstaand lichtobject lokte natuurlijk uit dat ik dat soort dingen ook in realiteit wilde fotograferen, hier een kapper op de Herengracht:

li15

 

li16

 

li17

 

li18

 

li19

 

li20

 

li21

Singel:

li22

Vanaf de PH-kade:

li23

Station:

li24

Damrak, achterkant van de Warmoesstraat:

li25

Damrak:

li26

Damrak, echt onwaarschijnlijk druk:

li27

 


Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *