HERFST: NATUUR IN FRANKENDAEL

 

f1Maandag kwam ik per ongeluk in Frankendael terecht en was werkelijk helemaal verbijsterd hoe mooi dat is in de herfst. Het is een park met hier en daar “echte” natuur, en dat gedeelte heb ik hier proberen weer te geven.

Omdat de zon maandag niet scheen ben ik er gisteren naar terug geweest omdat het toen wél heel zonnig was, maar dat viel toch wat tegen omdat hij al te laag stond. Ik wilde een paar bomen met fel rode bladeren in zonlicht fotograferen, maar was daar dus te laat voor. Gelukkig waren ze ook in bewolkte omstandigheden erg rood, ik denk dat je op de foto het verschil eigenlijk niet ziet.

groetjes

rené

f2

 

f3

 

f4b

 

f9

 

f5b

 

f7b

 

f8

 

f11

 

f10

 

f12

 

f13

 

f14

 

f6

 

f15

 

f16

 

f19

 

f20

 

f21

 

f22

 

f23

 

f24

 

f25

 

f26

 

f27

 


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *