LAATSTE LISSABON-PORTUGAL-BLOG

ba1Ik heb nog heel wat foto’s niet laten zien maar heb er nu genoeg van, dit is zeker voorlopig het laatste Portugal blog. Het wordt weer eens tijd voor wat anders. Maar ik heb er erg van genoten, dat kan ik wel zeggen. Helemaal opnieuw alles beleefd.

Maar eigenlijk, ondanks de grote hoeveelheid foto’s, toch veel te kort in Lissabon geweest. Op facebook schreef Kitty Vromen b.v. over twee dingen die we niet gezien hebben en de moeite waard zijn: een museum en een enorm aquarium. Eigenlijk hebben we alleen maar anderhalve dag een beetje door de stad gelopen, want we zijn twee dagen, van de drie die we daar hadden, naar het strand geweest. Voor mij was het de eerste, veel te korte, kennismaking, dus eigenlijk was dat alleen maar lopen en kijken wel genoeg. Maar ik ga er zeker nog eens naar terug.

Wat ik trouwens nu bedenk is dat ik nog veel foto’s heb van het dorpje Cercal waar we onderweg naar Lissabon uitstapten. Misschien dat ik díe foto’s later nog eens plaats.

Groet

rené

ba2

 

ba3

 

ba4

 

ba5

 

ba6

 

ba7

 

ba8

 

ba9

De volgende 7 foto’s zijn genomen onderweg naar het strand:

ba10

 

ba10b

ba11

 

ba12

De Golden Gate brug van Portugal, over de Taag:

ba13b

 

ba14

 

ba14b

En weer terug in Lisboa:

ba16

 

ba15

 

ba17

 

ba18

 

ba19

 

ba20

 

ba21

Gelukkig had ik deze keer niks, helemaal gezond gebleven, zelfs geen polsje gebroken:

ba22

Hoewel we Transavia geboekt hadden gingen we terug met Corendon, rara:

ba24

 


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *