ZWART-WIT GEMAAKT

 

zw1Ik had gisterenavond opeens zin een paar foto’s die ik al geplaatst heb (behalve de eerste van de majoor) nogmaals neer te zetten hier, maar dan zwart-wit gemaakt. Beetje geel en rood toegevoegd, dus misschien kan je beter zeggen monochroom gemaakt, al versta je daar geloof ik nóg meer kleur onder.

Bij deze dus.

Ze zien er meteen een stuk ouder uit. Natuurlijk omdat je zwart-wit associeert met de tijd dat er alleen nog zwart-wit foto’s gemaakt konden worden, maar ook omdat ik ze op een soort “ouderwetsheid” heb uitgekozen.

groetjes

rené

zw2

 

zw3

 

zw11

 

zw5b

 

zw10

 

zw9

 

zw8

 

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *