OOSTERDOK: BOEKING PUNT KOM

 

b1Toen ik vrijdagavond een rondje Oosterdok deed zag ik heel in de verte iemand in een oranje werkpak aan het werk in het gat dat het gebouw van Boeking Punt Kom gaat worden (ik schrijf het voor de zekerheid zó om te voorkomen dat als iemand ergens de bedrijfsnaam intikt hij hier terecht komt).

Het was rond 18.30 u. en ik vond het een beetje een vreemde tijd om daar nog te werken. Dus ben even gaan kijken: cement/beton gladstrijken/drogen, kon niet wachten kennelijk.

Meteen even de stand van zaken gefotografeerd. Niet voor niets is dit een blogje over dit bedrijf: ik hou even een blogpauze.

groetjes

rené

b3

 

b2

Alleen aan het werk op dat gigantische terrein, moet een aparte ervaring zijn:

b4

 

b5

 

b6

 

b7

 

b8

 

b10

En gisterenavond ben ik er weer geweest: je kan n.l. nergens in Amsterdam zo goed ECHT langs het water lopen: meestal liggen er woonboten b.v. Het voelt heel buitenlands aan. Je hoeft dus eigenlijk niet naar het buitenland, maar ja, Boeking Punt Kom hè.

bb1

 

Deze “foto” van het nieuwe gebouw klopt niet: zo hebben ze de hoogste etages van het conservatorium helemaal door laten lopen naar de voorkant, en hebben ze de brug verplaatst. Dat laatste waarschijnlijk omdat die vóór het gebouw zou staan en dan komt het minder mooi uit, zie ook de foto híérna:

bb2

 

bb3

 

bb4

 


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *