VERVOLG PRIDE PARADE

 

rr1Nou Hardstikke geweldig weekend gehad, maar nou graag weer ff niks.

Gisteren erg leuk opgetreden op de DAM met het koor, al hoorde en zag ik een met een mobieltje opgenomen verslagje daarvan en vond het niet echt geweldig, al kan dat aan de opname liggen. Maar of het nou goed uit de verf kwam of niet, ik vond het het leukste optreden met het koor van alle optredens die we gedaan hebben, en het publiek reageerde super enthousiast.

Ik heb er foto’s van gezien die ik inmiddels heb opgeslagen, komen ook nog hier of op facebook.

Op deze plaats weer een hoeveelheid foto’s vanaf de Anna Maria. Ik ben nu op driekwart en weet niet of ik nog zin heb de rest ook nog te bekijken. Mezelf kennende wel, maar dat wordt dus een stuk later. En het voordeel daarvan is dat ik dan alleen maar de super-highlights hoef te laten zien, want na een paar dagen is het toch een soort mosterd na de maaltijd dus dan moet het wel ERG goed zijn wil je dat nog neerzetten.

Veel mensen keken in de camera trouwens, maar ik bedacht later dat dat voor een deel ook kwam omdat ik naast travo’s en transgenders stond die natuurlijk de aandacht van de bootmensen trokken. Maar het was makkelijk contact maken van zo dichtbij, en dat gebeurde vaker dan ooit tijdens de gay-parades die ik heb meegemaakt.

groetjes

rené

rr2

 

rr3

 

rr4

FEMEN op haar borst en EQUALITY NOW op haar bord:

rr5

De zwemvereniging UPSTREAM was er ook weer bij, die hebben altijd erg originele boten:

rr7

Idem:

rr8

Goed sfeerbeeld vanaf onze boot:

rr9

 

rr10

 

rr11

De boot van IRAN!!!!:

rr12

Amnesty met een indrukwekkende boot:

rr13

Over het algemeen heb ik zoveel mogelijk de reclameboten genegeerd, maar deze dus toch maar wel gefotografeerd:

rr15

 

rr16

Even achterom gekeken:

rr17

Volgens mij ook een reclameboot, maar weet gelukkig niet meer waarvan:

rr18

Dolly Bellefleur samen met haar lookalikes, haar publiciteit altijd op orde:

rr19

Tot mijn verrassing zag ik Ronald van mijn koor Manoeuvre, ik wist helemaal niet dat hij bij de politie werkte:

rr21

 

rr22

Jan, een van de twee mannen waar ik ooit mee samen gewoond heb, en een “collega”: hij haalde geld op voor het AIDS-fonds, doet dat al jaren tijdens de boottocht:

rr23

 

rr24

Een bekende:

rr26

Sfeerbeeldje de andere kant op, MET onze kapitein:

rr27

 

rr28

De GGD had aardig uitgepakt:

rr29

Ook de GGD-boot:

rr30

De kapitein kwam een collega tegen: die kant moet je op:

rr34

Ah, daar werd op gewacht:

rr32

DUS………, de begroeting:

rr33

Dit was een meneer die ik erg leuk vond. Toen ik na het optreden op de DAM naar huis wilde gaan zag ik hem met Bobby praten, de organisator van het boot-gebeuren van een dag eerder!!!!! Ik zei dat ik oog-contact met hem had gehad, maar dat wist hij niet meer, waarop hij zei: aren’t we all bitches (hij was engelstalig), wat ik natuurlijk beaamde:

rr35

 

rr36

 

rr37

 

rr38

 

rr39

 

rr40

 

rr41

 

rr42b

 

rr42

 


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *