ONVERWACHTE ONTMOETINGEN

 

f1Ik dacht vrijdag via de Schellingwouderbrug naar mijn tuin te gaan, maar toen ik bij de brug was dacht ik: ik ben dicht bij IJburg en daar woont Sunny, mijn ex, even bellen of hij thuis is en of hij het leuk vindt als ik langs kom. Hij bleek in de tram naar huis te zitten, en wonder boven wonder kwam ik precies bij de halte aan toen hij uitstapte: we zijn verder samen naar zijn huis gelopen.

Na de thee zette ik mijn fietstocht voort maar bedacht dat ik liever door het natuurgebiedje langs IJburg en het Amsterdam-Rijn-kanaal wilde fietsen, en niet naar mijn tuin dus. Aan het einde daarvan de brug over bij de elektriciteits-centrale van Nuon en terug door de Diemerpolders. Daar zag ik ergens een bordje Gaasperplas, en bedacht dat daar een nudistenstrandje was dat ik nog nooit had bezocht, en dat ik daar nu naar toe wilde. Ik had een handdoek bij me omdat ik ook een vaag plan had gehad om ná mijn tuin naar het Twiske te gaan.

Het was nog een heel eind trouwens en moeilijk te vinden. Maar uiteindelijk zag ik het.

En wie kom ik daar tegen: Jan, een andere ex!! Erg gezellig mee zitten kouten.

Volgens mij staan mijn sterren goed de laatste tijd, ik maak erg leuke dingen mee, onverwachte ontmoetingen met allerlei mensen uit mijn heden en verleden. Af en toe denk ik: het is misschien een afronding, maar het kan ook een mooie zachte landing zijn.

groetjes

rené

PS: over de maker van de BLOEMFIETS hier boven een artikel in het Parool, zie HIER

f2

Eerste brug over het Amsterdam-Rijn-kanaal bij camping Zeeburg:

f3

Natuurgebiedje langs IJburg:

f4

Idem:

f5

Links van het natuurgebiedje zie je dus IJburg:

f6

Het uiterste puntje van IJburg:

f7

De volgende 8 foto’s vanaf de brug over het kanaal:

f9

 

f8

 

f10

Zes bomen en een fietsster:

f11

 

f13

 

f14

 

f15

 

f16

In de Diemerpolders kon ik dit piepkleine kikkertje net fotograferen voordat hij weg sprong:

f17

Ik moest een of andere A onderdoor, ik dacht de A9 maar weet niet zeker:

f18

 

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *