BUURTWANDELINGEN

 

av1Ik had nog een avondwandeling liggen die ik door computerproblemen niet had kunnen bewerken, en omdat ik gisteren even in dezelfde buurt liep, met camera, heb ik de 5 foto’s dáárvan er maar aan vast geplakt.

Het is voornamelijk het Oosterdok, mijn favoriete korte wandeling in deze periode. Die avondwandeling was op een zwoele zomeravond vorige week, en het was echt geweldig. Jammer dat je dat toch niet op foto’s kunt vast grijpen, die sfeer. Maar ik doe mijn best.

Bij de eerste twee foto’s kun je je toch wel een beetje de avondzoelte voorstellen die er bij hoort, allebei op de brug tussen de Kromme Waal en de Oudeschans genomen. En een stukje verderop, Oosterdok, zit een man met ontbloot bovenlijf, en dat doe je ook niet bij min tien graden dus.

groetjes

rené

 

av2

 

av3

 

av5

 

av6

Drie Russen, hoorde ik toen ze voorbij liepen:

av7

 

av9c

De Bieb:

av10

 

av13

Ik vond dat ik ook wat moest geven omdat ik hem had gefotografeerd, maar hij had niks in de gaten, volledig in zichzelf gekeerd:

av12

Vanaf hier 4 van gisteren:

av15

 

av16

 

av17

 

av18

 

 


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *