KITESURF-SCHOOL ZANDVOORT

 

k1a

Toen we afgelopen donderdag een paar foto’s van kite-surfers hadden gemaakt werden we aangesproken door, wat later bleek, een jonge kite-surf-instructeur. Op het strand van Zandvoort is een kite-school, en hij vertelde ons van alles over dat kiten. Toen ik vroeg of we een foto van hem en zijn leerling mochten maken poseerden ze voor ons alsof ze dat dagelijks deden, zo professioneel. Toen ik vroeg of hij foto’s wilde hebben zei hij dat hij al veel foto’s had, maar nog niet van sprongen, dus dat ging hij speciaal voor ons even doen, op het zand.

Op de eerste foto staat hij rechts met zijn nog jongere leerling, maar toen hij ons aansprak had ik niet door dat ik ze al gefotografeerd had.

Het enthousiasme straalde er van af, even had ik een licht gevoel van jaloezie, wilde even ook zo jong zijn. Maar toen bedacht ik wat ik dan allemaal weer opnieuw zou moeten doormaken en prees ik me gelukkig dat NIET meer te zijn.

Maar kunnen kite-surfen: dat lijkt me echt geweldig, de ultieme fysieke vrijheid. Maar helaas begin ik daar niet meer aan, je kan niet alles hebben in het leven.

In een volgende leven dus maar.

Groetjes

rené

k2

 

k4

 

k3

 

k5c

 

k7

 

k8b

 

k9

 

k10

 

k11

 


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , , . Bookmark de permalink.

2 reacties op KITESURF-SCHOOL ZANDVOORT

 1. Dita Brocks schreef:

  Ontzettend leuk René, dit bericht over kite-surfen.
  Mijn zoon Richard heeft deze sport 3,5 jaar beoefend, nadat hij een proefles van zijn
  vriendin kreeg als kado voor zijn 33ste verjaardag.
  Hij had al snel de smaak te pakken, was met voldoende wind steeds op het water
  te vinden, Petten, Zandvoort, Noordwijk, maar ook Egypte en Kaapverdië.
  Hij haalde moeiteloos ook zijn diploma zodat hij zelf als intructeur les mocht geven.
  Helaas is zijn leven tragisch geeindigd bij een verkeersongeval.

  Mocht jij in een volgend leven les willen hebben, hij zal je met alle genoegen laten
  kennismaken met fantastische sport.

  Zonnige groet,
  Dita

 2. renelouman schreef:

  Hallo Dita: ontroerd door je reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *