DODE KRAB OP SCHELPENBED IN VOLKSTUIN

 

sc1bDat vond ik wel een mooie titel voor de eerste foto.

Maandag naar Zandvoort geweest, heerlijke stranddag met een etentje met Jan op Fosfor als toetje. Ik had mijn zware camera meegenomen met de macrolens. Geen enkele foto gemaakt, ik had er geen zin in. Maar ik was wel gefascineerd door schelpen. Dus toen heb ik de mooiste maar meegenomen in de verwachting dat ik wel zin zou hebben ze te fotograferen in mijn tuin.

En dat bleek te kloppen. Dus dinsdag ben ik daar wat aan het fröbelen geslagen. Ik had ook een dood krabbetje meegenomen, dat stonk al behoorlijk trouwens. En wat ik al verwacht had gebeurde inderdaad: er kwamen van die groen gekleurde vliegen op af. En die zijn ZO fotogeniek!

De fascinatie die ik op het strand had was weer volledig terug: de kleuren even helder in het zonlicht nadat ik de schelpen nat had gemaakt. Ik kon er bijna niet mee ophouden.

Groetjes

rené]

sc2b

 

sc3

 

sc4

 

sc5

 

sc6

 

sc7

 

sc8

 

sc9

 

sc10b

 

sc12

 

sc14

 

sc15

 

sc16b

 

sc17

 

sc11

 

sc18

 


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *