BIJVANGST

 

bv1Voor mij een hele nieuwe betekenis van het woord bijvangst.

Ik wist niet dat ze die ook aten, die mezen.

Wel zag ik ze een tijdje geleden op vlinderjacht, met succes overigens.

Alles in mijn tuin, ik blijf me verbazen.

Eindelijk heb ik ook een van de twee lijsters die in mijn tuin huizen kunnen fotograferen. Ze zitten er al een hele tijd maar zijn ontzettend schuw, terwijl ze me toch ondertussen moeten herkennen en ik ze elke keer vriendelijk goeiendag zeg.

Ik ben gisteren de hele dag bezig geweest de tuin een beetje toonbaar te krijgen, het is n.l. een puinhoop vanwege de droogte. Hij is ver en ver over zijn hoogtepunt heen. Gisteren alleen maar dode takken en bladeren weggeknipt, en uitgebloeide bloemtrossen van de vlinderstruik, maar heb het gevoel dat ik dat morgen opnieuw kan doen.

Ook veel gesproeid gisteren, al ben ik daar voor mijn gevoel te laat mee begonnen. In principe wil ik niet sproeien, vorig jaar hooguit drie keer gedaan gedurende het hele seizoen. Maar ja, zo droog als nu……

Het is wel een fantastisch rozenjaar, daarom heb ik behalve de beestjes ook twee rozen-foto’s bij deze post gezet.

Groetjes

rené

bv2

 

bv3

 

bv4

 

bv5

 

bv7

 

bv6

 

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *