ARTIS 2

 

aa1Ik was al een hele tijd niet in Artis geweest, en nu maar heel even omdat het ongelooflijk druk was.

Toch nog heel wat foto’s gemaakt, gisteren de eerste en vandaag de tweede post daarvan.

En elke keer ben ik weer verbaasd dat het andere foto’s zijn, Artis is een onuitputtelijke inspiratiebron.

groetjes

rené

Dit insectenhotel is nieuw, óf het is me nooit opgevallen:

aa2

Hier wilde ik graag de naam van weten, lijkt me prachtig in mijn tuin. Op facebook schreef Eduard Reinier Vankoolwijk dat het een Albizia Julibrissin is, die worden in Italië gekweekt en zijn dus niet echt winterhard. Het onwaarschijnlijk idiote is, en dat zie ik nu pas op maandag 9 juli, dat ik gisteren twee heesters bij de vuilnisbakken heb weggehaald: één prunis en eentje die dit soort bladeren heeft, ik heb hem in mijn tuin geplant en ga de bladeren eens goed vergelijken. Misschien dat iemand hem weggedaan heeft omdat hij geen bloemen kreeg!!:

aa3

En aan deze Artis-medewerker die een Brugmansia aan het begieten was heb ik de foto van bovenstaande heester laten zien en hij noemde de naam er van. Iets met een a, helaas toch weer vergeten:

aa4

 

aa5

 

aa6

 

aa7

 

aa8

Giraffe:

aa9

 

aa10

Jonge wolf:

aa11

 

aa12

Een ongekooide gast, past wonderwel in Artis vind ik:

aa13

 

aa14

 

aa16

 

aa17

Die aalscholvers zijn in groten getale aanwezig:

aa20

ARTIS TIEK

aa21

 


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *