TUIN

 

t18In mijn tuin loop ik altijd te fotograferen, genietend van wat ik zie en voel.

Ik dacht trouwens eerst dat het geen rozenjaar zou zijn maar dat blijkt reuze mee te vallen: alle rozenstruiken op één na staan in volle bloei. En ook verder doet alles het buitengewoon goed, ik heb voor mijn gevoel nog nooit zo’n mooie tuin gehad.

Maar ja, dat denk ik geloof ik elk jaar. Het is gewoon een teken dat ik verknocht ben aan dat lapje grond van 10 bij 20 meter. Heb ook echt het idee dat ik een stukje aarde onder mijn hoede heb om voor te zorgen. En ook het gevoel dat dat impact heeft, al is dat natuurlijk onmeetbaar en erg subjectief.

Het is ook een enorm goed libelle-jaar: nog nooit zoveel van die beesten gezien, ook in mijn tuin, dus daar begin ik mee.

Groetjes

rené

t2b

 

t1b

 

t3b

 

t4b

 

t5b

 

t6b

 

t7b

 

t10b

 

t8b

 

t11b

 

t12b

 

t13b

 

t14b

 

t15b

 

t20

 

t21

 

t22

 

t23

 

t25

 

t16b

 

t17b

 

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Één reactie op TUIN

  1. peter klom schreef:

    geachte heer louman,

    ik zou graag een foto van u willen gebruiken, kunt u contact met mij opnemen?
    pgklom@gmail.com
    dank u vriendelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *