PRACHTIG NIEUW GEBOUW AAN HET OOSTERDOK

 

ode1Het gebouw van Booking.com ziet er heel spannend uit: aan de zijkant is het in het midden gefragmenteerd wat het heel speels maakt. Dat vind ik behoorlijk knap, dat je dat effect kan bereiken met zo’n kolossaal gebouw. Alleen de voorkant is wel erg recht vind ik, een pietsie saai.

Ik zou er nog maar niet naar gaan kijken want het is nog niet helemaal klaar: op de tweede foto zie je hoe ver ze er mee zijn: de computers en laptops worden bepaald nog niet naar binnen gedragen. Foto 1 is dan ook een computer-simulatie die hangt aan de schutting óm het bouwterrein, en foto 2 en 3 zijn afgelopen vrijdag genomen vanuit de trein. De rest gisteren.

Groetjes

René

Vanuit de trein genomen dus:

ode2

Idem:

ode12

Een enorme damwand markeert de oostelijke kant van de bouwput:

ode3

Idem:

ode4

 

ode6

Nieuwe funderingen, maar het ziet er erg aftands uit:

ode8

 

ode9

 

ode11

 

ode10

 


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *