OP VRIJDAG REGENT HET ALTIJD

 

o1

Eergisteren naar het strand, gisteren naar het Twiske en vandaag zouden we weer naar de Linge gaan om de verregende tocht van vorige week vrijdag op te pakken en van Geldermalsen naar Gorkum te fietsen.

Maar weer was er regen voorspeld daar. Tegenwoordig regent het altijd op vrijdag, dat hadden we dus kunnen weten. Misschien moeten we de vrijdag-club omdopen in Regen-club. Na ampele overwegingen besloten we om naar den Helder te gaan met de trein, daar zou het minder nat zijn. Onderweg naar het C.S. begon het te druppelen en opeens hadden we geen zin meer. Teruggegaan, geluncht en ieder ons weegs.

Vandaar dat ik nu achter de computer zit en een blogje gemaakt heb, van een zonnige wandeling om het Oosterdok. Om ons te troosten gaan we vanavond uit eten.

Groetjes

René

Ze waren wel een kwartier bezig om een goede selfie te maken met de zelfontspanner. Ik had ze al lang van afstand goed gefotografeerd met de Nikolaas als achtergrond en was al doorgelopen en op de brug bij NEMO toen ik opeens een juichkreet over het water hoorde schallen: het was kennelijk gelukt:

o3

 

o4

 

o5

 

o6

 

o7

Ja daar istie weer:

o8

“This boat is made from Amsterdam Plastic” staat er op deze boot. Ik hoop niet dat dat een stimulans is voor toeristen om NOG meer plastic in het water te gooien (ze maken daar in Amsterdam ZULKE leuke bootjes van …..):

o10

 

o11

 

o12

 

o13

In de zakken zit opgevist plastic:

o14

 

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *