TUIN EN TWISKE

 

tw1bElk jaar worden de bladeren van deze boom geheel opgegeten door kleine gespikkelde rupsjes. Het worden witte motjes met zwarte spikkeltjes. Twee tuinen verder dan mijn tuin gefotografeerd, gisteren. De rupsjes blijven altijd in die boom, maar omdat het er dit jaar erg veel zijn zijn ze ook aan de planten beneden de boom begonnen en ik vond ze zelfs in mijn eigen tuin. Die boom herstelt zich trouwens elk jaar.

Vanuit mijn tuin naar het Twiske geweest, daar zijn de paar andere foto’s van. Bijna een koekoek kunnen fotograferen, ik herken hem nu al vliegend omdat ik hem vliegend zag koekoeken.

Groet

René

tw2

Tureluur:

tw3b

Parend waterjuffer-stel gevangen in web:

tw4b

 

tw5

Tureluur:

tw6

 

tw7

 


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *