MÜNCHEN: LANGS DE ISAR

 

mu23De eerste foto is van het zwembad, echt prachtig. We zaten er vlakbij, en een paar koorleden zijn daar gaan zwemmen. Maar ook in München is het oppassen geblazen op je spullen: een van de zangers is daar beroofd van zijn portefeuille!

Ik zat na een buiten-optreden met mijn rug naar mijn camera gekeerd die op tafel lag. Iemand kwam naar me te om me te waarschuwen dat ik die in de gaten moest houden: hij had al twee keer iemand langs zien komen waarvan hij het gevoel had dat hij er een oogje op had.

Deze post is alleen van mijn wandelingen langs de Isar.  De foto’s van de vele vogeltjes die ik daar zag komen nog:

Op zaterdag was het echt zomerweer, en dan kun je er heerlijk aan en in de rivier zijn. Eigenlijk bijna middenin de stad. Het leek me sowieso een heerlijke stad om in te wonen. Alleen vond ik de mensen wat…..ja moeilijk onder woorden te brengen. Eigenlijk vond ik tot nu toe het beste woord daarvoor: gedempt.

Groetjes

rené

We waren er op hemelvaartsdag en in het langgerekte park parallel aan de rivier werd een dienst gehouden:

mu2

 

mu3

Leuke man, nog een tijdje mee staan te kletsen:

mu4

 

mu5

 

mu6

Een tunneltje waar ik niet uit-gefotografeerd raakte:

mu7

 

mu8

 

mu9

Geen schuw konijn:

mu11

Deze lederhosen-jongen vond het prima dat ik hem fotografeerde:

mu10

De engel in de tunnel weergegeven:

mu13

En even verderop in het echt:

mu14

Hier stond de engel op een enorm lange zuil boven:

mu16

Ook op hetzelfde gebouwtje van de engel, het leek wel een dementor uit de verhalen van Harry Potter:

mu17

 

eng1

 

mu15

 

eng2

Trap naar de engel:

mu18b

In de Isar gevallen kennelijk:

mu20

De banken zijn van de Biergarten aan de Isar waar we met het koor een keer hebben gegeten:

mu21

 

mu22

Klok met de tekens van de dierenriem: bij het Deutsches Museum dat op een museumeiland in de Isar staat:

mu25

Deutsches Museum aan de Isar:

mu24

Idem van een afstandje:

mus

Beroemde zonnewijzer, ook aan de wand van het Deutsches Museum:

mu26

Strandje aan de rivier:

mu27

 

mu28

 

mu32

 

mu33

 

mu34

Strandje, eigenlijk bijna middenin de stad:

mu29

 

mu30

 

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *