HET TEMMEN VAN DE TUIN

 

tt1Mijn tuin is weer helemaal het wilde beest dat ik graag zie. En dat getemd moet worden. Gisteren sprak ik iemand die drie uur in een tuin onkruid had gewied. Nou dat hoef ik niet: ik moet in  mijn tuin zorgen dat ik de paadjes vrij houd door overhangende takken op te binden of weg te knippen zodat ik er in kan en doorheen kan lopen. Onkruid bestaat niet.

Al moet ik er eerlijkheidshalve aan toevoegen dat ik er paardenbloemen uit haal en een ander plantje dat ik op de een of andere manier niet in mijn tuin vind passen. En wat ik ook doe is de woekeraars in toom houden: dovenetel b.v., of ik haal het speenkruid weg óm andere planten heen. Dus dat lijkt eigenlijk toch wel een beetje op onkruid wieden, maar toch anders.

Foto’s allemaal van gisteren.

groetjes rené

tt2 tt3 tt4 tt5 tt6 tt7 tt10 tt11 tt12 tt13 tt14tt9tt15

 


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , . Bookmark de permalink.

Één reactie op HET TEMMEN VAN DE TUIN

  1. Kitty Segers schreef:

    Wat een prachtige tuin René! Heerlijk met al die bloemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *