VANDAAG, GISTEREN, EERGISTEREN

 

non1….EN MORGEN EN OVERMORGEN OOK, eigenlijk is het hier ALTIJD koningsdag. De kleuren zijn wat anders, dat wel.

Au fond is het vandaag trouwens koninginnedag. Het is maar goed dat die verplaatst is want het is vandaag een druilerige toestand. Die regen heeft wel zijn voordelen overigens, onverwachte voordelen mag ik wel zeggen: ik keek vanochtend plotseling door glasheldere ramen toen ik mijn rolletjes optrok. Het had me al heel lang gestoord, die waas van gespikkeld zand waarmee ze bedekt waren. Ik had me voorgenomen ze eens te zemen, dat heb ik al minstens een jaar niet gedaan, maar dat hoeft dus niet meer.

Het is net als met de meeste ziektes: je kan beter niet naar de dokter gaan want over het algemeen lost het lichaam het automatisch op.

De eerste foto is vandaag genomen: ik wist niet dat ze nog bestonden. In Nederland groeien ze niet meer, dus ze worden tegenwoordig geïmporteerd uit Zuid-Amerika en India las ik ooit. Ze waren de stimulans om een blogje te maken vandaag.

Overigens zitten er ook een paar foto’s van gisteren en eergisteren bij: ook van koningsdag dus, maar zonder de bijpassende kleur.

Groetjes

rené

Muzikale kat:

non2

Zusterliefde:

non3

 

non4

Hij vond het zelf ook wel bizonder:

non5

 

non6

 

non7

Hij gooide er niks IN maar haalde er wat UIT:

non8

Ik weet niet of het door hun Aziatisch uiterlijk komt, maar de eerste gedacht die bij me opkwam was: dit zijn oude zielen:

non9

Voor de duidelijkheid, dit zijn geen katten:

non10-

 

non11

 

non12

Al op facebook gezet maar omdat hij zo leuk is ook maar hier:

non13

 

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , . Bookmark de permalink.

Één reactie op VANDAAG, GISTEREN, EERGISTEREN

  1. Belinda tahapary schreef:

    Weer genoten van je dagboekfoto’s…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *