MIJN UITZICHT IS MIJN TV

 

p1Ik heb al 20 jaar geen TV meer. Dat was ooit een principe-kwestie, maar tegenwoordig is het gewoon gewenning. Want als het zo uitkomt kijk ik wel TV, ik ben er in principe niet echt meer tegen, maar dan zie ik praktisch alleen de NPO: op mijn computer.

Gisteren de tweede helft van Torino-Real Madrid gezien, al was dát nou weer op een livestream van NU.nl. Prachtig doelpunt van Ronaldo, een omhaal a la van Basten. Soms kijk ik naar het Journaal, terwijl dat programma juist de aanleiding was om de TV de deur uit te gooien: ze lieten indertijd een Grieks-Cypriotisch man zien die een vlag plantte in het niemandsland tussen het Griekse en door de Turken bezette deel van Cyprus, hij werd doodgeschoten. DAT soort dingen wil ik nooooit meer zien, besloot ik toen.

Aan één programma ben ik verslaafd: dat is het programma Room With A View. Het is altijd live en het staat altijd aan, dag en nacht.

groetjes

René

Deze foto heet natuurlijk: “BEN IK OPEENS TRENDY”:

p2

Deze foto heet natuurlijk: ” ZEG HET MET BLOEMEN: HET IS K-WEER”:

p3

Deze foto heet net als foto 1 natuurlijk: “TERRASSEN-WEER “:

p4

Deze foto heet natuurlijk: “VAN KUNSTWERK TOT ASBAK”:

p5

Deze foto heet natuurlijk: “HAAR VAN BOVEN”:

p6

Deze foto heet natuurlijk: “WIELHOUETTEN”:

p7

Deze foto heet natuurlijk: “KOUWE KNIEËN WARME MUTSEN”:

p8

Deze foto heet natuurlijk: “SUIT SUPPLY”:

p9

Deze foto heet natuurlijk: “I LOVE the weather in AMSTERDAM”:

p10

Deze foto heet natuurlijk: “LIPSTICK IN THE RAIN:

p11

Deze foto heet natuurlijk: “DE TOEKOMST LIGT VOOR JE”:

p16

Deze foto heet natuurlijk: “WINTERLANDSCHAP IN DE LENTE”:

p12

Deze foto heet natuurlijk:”KIJK MAMA, ZONDER HANDJES”:

p13

Deze foto heet natuurlijk: “WARME KNIEËN EN DESALNIETTEMIN: MODIEUS”:

p14

Deze foto heet natuurlijk: ” HET IS AL DUUR GENOEG”:

p15

Deze foto heet natuurlijk: “TESTBEELD”:

p17

 

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , . Bookmark de permalink.

Één reactie op MIJN UITZICHT IS MIJN TV

  1. Raam Open schreef:

    Mooie serie. Zo heb je inderdaad geen tv meer nodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *