MANOEUVRE BIJ 10-JARIG BESTAAN L’HOMO

lom1bewIk val van de ene verbazing in de andere met het koor: nu waren we weer uitgenodigd als achtergrond-koor voor Berget Lewis die I Will Survive zong op het 10-jarig bestaan van homoblad L’HOMO.

Nooit van dat blad gehoord trouwens, maar het komt ook maar een keer per jaar uit. Het is een spin-off van LINDA, en die was er dan ook. Een aantal bekende homo’s wordt in de tiende uitgave van het blad in het zonnetje gezet, en daarvan waren er 3 aanwezig: Erwin Olaf, Hans Klok en Hans van Maanen: ze werden door Linda op het podium geïnterviewd. Allemaal mensen die voor hun homosexualiteit uitkomen en strijdbaar zijn, vooral Erwin Olaf staat echt op de barricaden. En dat is nodig ook, zoals de eerste spreker Iebele, redacteur van het blad, uitlegde: Nederland is al lang geen voorloper meer, je wordt hier weer vaker nageroepen of erger,  als je hand in hand loopt b.v.

Zoals bekend heeft Erwin Olaf al lang een longziekte, en dat was te horen, deed me toch een beetje pijn.

Het zingen ging tijdens de voorafgaande doorloop prima, maar het geluid was tijdens het echte optreden zo knalhard, en geen monitor te horen, dat je jezelf niet kon horen, dat zingt niet echt lekker.

groetjes

rené

PS: de foto’s zijn van Michael van Breemen en de laatste ook van facebook gehaald waar als “bronvermelding” Cornald Maas staat. Een van de weinige keren dat ik hier foto’s van anderen zet. Ik heb ze wel een klein beetje bewerkt, dus toch een klein beetje ook mijn foto’s eigenlijk.

lom3bew

 

lom4bew

 

lom5bew

 


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *