HET GEVAAR IS GEWEKEN

 

gef1Gisteren werd ik verblijd door de buurvrouw met een fantastisch bericht: de tuin naast de onze wordt niet aan tokkies verkocht. Die stonden nummer vier op de lijst, maar nummer drie gaat de tuin nemen.

Mijn tuin is nog nooit zo mooi geweest: de rodondendrons staan in volle bloei. Een witte, die 19 jaar geleden al in de tuin stond toen ik die kreeg, heeft na jaren vertroeteling nu echt veel bloemen, ik tel er op de foto alleen al een stuk of 17. Tot nu toe was 6 het maximum, en dat vond ik al prachtig, want meestal waren het er niet meer dan twee.

En de appelboom heeft echt waanzinnig veel bloesems: dankzij een enorme snoeipartij denk ik. Ik was een paar dagen niet in de tuin geweest en het was werkelijk een wereld van verschil. Er is echt een groeistuip gaande.

Ik kan er nu weer onbekommerd van genieten, want het vooruitzicht van tokkies naast me zat me wel dwars. Toch had ik er ook al vrede mee gesloten, was bereid de tuin op te geven als het niet anders kon. Maar dat hoeft dus nog niet, al zal het ooit eens moeten natuurlijk, net als het leven.

Foto’s van gisteren.

groetjes

rené

gef2

 

gef4

 

gef5

 

gef6b

 

gef3

 

gef8b

 

gef9

 


Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *