ZWART-WIT

 

aaz1

Ja zwart-wit gemáákt natuurlijk, hoewel ze al bijna zwart-wit wáren omdat het allemaal tegenlicht-opnames zijn.

Gisteren gemaakt voordat ik naar de tuin ging. Ik ben een verrot bankje aan het renoveren, meer werk dan ik dacht, nu al drie keer een uur of twee aan gewerkt, maar nu ben ik er bijna.

Meer dan de helft van het hout is vervangen, maar wat er is blijven zitten is ook niet allemaal even fris meer. Maar ja, geen zin om een geheel nieuwe bank te maken. Het is een beetje een ingewikkeld bouwsel, thuis al doende ontworpen en indertijd onderdeel voor onderdeel naar mijn tuin gebracht.

Ik vind het heel leuk om er aan te werken, ook al omdat het allemaal met gevonden hout gebeurt. Ik koop nooit hout: als ik ergens goed hout zie liggen neem ik het vaak mee voor dit soort gevallen.

Zo heb ik ook al een hoeveelheid hout klaar liggen voor als ik door de vloer van mijn huisje zak. Dat zal niet lang meer duren, maar dat wordt een giga-operatie als ik dat besluit te gaan doen. Toen ik het huisje kreeg zeiden ze dat ik het na hooguit een jaar of 4 moest afbreken omdat het heel slecht was, en dat is inmiddels 19 jaar geleden. Maar nu kan het bijna echt niet meer.

groetjes

rené

aaz2

 

aaz3

 

aaz4

 

aaz5b

 


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *