MIJN KWAKKELWINTER

 

kwak1a

Even zeuren.

Zelden zo’n kwakkelwinter meegemaakt als deze. Sinds eind oktober ben ik verkouden, hoewel ik er niet altijd evenveel last van heb. Dat komt dan bovenop een slijmprobleem dat ik al 3,5 jaar vergeefs aan het bestrijden ben met homeopathische middelen trouwens: veel slijmvorming maar dat hoef ik niet vanuit de diepte op te hoesten.

Sinds kort gaat het beter met de verkoudheid, maar niet met de slijmvorming: bij alles wat ik eet ontstaat die, echt bij alles. Melkproducten en alcohol neem ik niet respectievelijk nauwelijks tot me, maar het maakt gewoon niet uit wat ik eet. Ik overweeg nu maar met die homeopathie te stoppen: het kan best helpen bij anderen, maar bij mij niet, althans niet hierbij.

Vandaag ben ik voor het eerst sinds 5 dagen een paar uur buitenshuis geweest: voor de derde keer blaas/prostaat ontsteking, waarbij ik twee dagen zo ziek ben geweest dat ik dood wilde, ik kon alleen maar op mijn knieën op de grond zitten met mijn hoofd naar beneden, complete horror. Na een healing ging het even beter, maar later dus verschrikkelijk. Degene die me hielp was vergeten me daarvoor te waarschuwen. En toen gebeurde wat hij heel vaak in zijn klantenkring had meegemaakt: het ging plotseling in razend tempo beter. Vandaag zelfs met mijn koor opgetreden, hoewel ik niet erg goed gezongen heb was ik blij dat ik er aan meegedaan had.

De ouderdom komt met gebreken.

Groet

René

kwak2

 

kwak3

 

kwak4

 

kwak5

 

kwak6

 

kwak7a

 

kwak8

 

kwak9

Als ik het goed heb is dit het nieuwe hondenras de Brexitjes, een nieuw ras gebaseerd op inteelt:

kwak10

 

kwak11

 

kwak12

 


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , . Bookmark de permalink.

2 reacties op MIJN KWAKKELWINTER

  1. Els Erinkveld schreef:

    Heel mooi !!

  2. sjen miermans schreef:

    Sterkte Rene en veel lieve groeten !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *