FOPTO’S VAN DE LEIDSEGRACHT VAN GISTEREN

 

fopt1Vol goede moed was ik gisteren na mijn vaste koffie-afspraak naar de Keizersgracht gelopen om spiegelingen in de grachten te gaan maken. Het weer zou er helemaal fantastisch voor zijn, zo dacht ik ergens gezien te hebben: zon en geen wind. Nou dat viel tegen: het waaide toch te hard, en na de kruising met de Leidsestraat gaf ik het op en liep richting huis. En toen bleek dat de wind bijna geen vat had op het water van de dwarsgrachten. Dus toch nog heel wat spiegelingen gefotografeerd, vooral in de leidsegracht.

Daar zijn deze fopto’s van.

Groetjes

rené

fopt2b

 


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , . Bookmark de permalink.

Één reactie op FOPTO’S VAN DE LEIDSEGRACHT VAN GISTEREN

  1. Joke Pallada schreef:

    Jeetje wat heb jij toch een goede hand van fotograferen! Ze zijn prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *