TUINVOGELTJE

 

kerstface6

Zondag heel even in de tuin geweest, maar zelfs als de zon schijnt heb ik in dit seizoen bijna geen zon daar, daar staat hij te laag voor. Heel even op het enige bankje gezeten dat nog wel een klein beetje zon opving, en dat merk je dan toch. Niet dat ik warm werd, maar je voelde toch de kracht er van.

Volgens mij is dit een groenling, maar het lijkt wel een kanarie, zo geel. Ik was blij dat ik hem uiteindelijk een beetje redelijk kon fotograferen. Er zaten er een heleboel in een boom bij de buurvrouw, maar te ver weg en tegenlicht. Deze kwam even in mijn tuin zitten.

groetjes

rené

kerstface5

 


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *