DE TIJD-ILLUSIONIST

 

f1

Opeens weer in de fopto-verslaving terechtgekomen.

Het zal wel weer over gaan, en ik weet dat ik hier niet teveel van die dingen moet neerzetten, want veel mensen vinden er niks aan.

Maar ik geniet er zelf enorm van, en ja, in eerste instantie maak ik dit blog toch voor mezelf.

Ik heb een kleine map met spiegelingen ontdekt op mijn computer waar ik nog niks mee gedaan had. En dat ervaar ik echt als een goudmijn. Vooral ook omdat ik weet dat ik een grote map met duizenden spiegelingen had die ik ben kwijtgeraakt, of niet meer kan vinden. Daar heb ik een hele dag naar gezocht, noppes.

Maar  de meeste mensen komen hier niet elke dag neem ik aan, dus dan kan je doorscrollen als je het niet leuk vindt.

groetjes

René

f3

 


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *