DE STORM

 

storm1Ik ben gisteren niet de hele dag achter de geraniums blijven zitten hoor: de hele stad doorgelopen op zoek naar bevestigingsboutjes voor mijn wc-bril, uiteindelijk bij de Praxis in de Kinkerstraat gevonden ( plastic frutseltjes, € 11,-), maar begonnen bij het onderdelenhuis in de Pijp, dus een hele tippel.

Dat soort dingen doe je als je pensioen hebt: tijd genoeg. En genoten van de wandeling, vond het ook een beetje te hard waaien om te fietsen. En ik kon trouwens die fiets niet eens gebruiken want een sleuteltje was afgebroken, had gelukkig een kromme reserve die ik in tweevoud heb na laten maken, ook op deze wandeling (2 x € 6,-).

Alles gaat kapot de laatste tijd, mijn meest gebruikte camera is ook al weken in reparatie. De kettingbeschermer van mijn fiets hangt trouwens ook al bijna twee maanden los, rammelt als een gek. Mijn computer doet het gelukkig weer goed, behalve dat ik om de haverklap van internet gegooid word, volgens mijn provider omdat de kabel vanaf mijn telefoonlijn niet deugt. Maar helaas gaat de stekker van de nieuwe kabel niet in de stekkerdoos van de oude, dus dat zal ook nog wel even duren.

En zo meer.

Maar voor het derde jaar nog steeds geen januari-dip, al prijs ik de maand niet voor hij gevallen is.

De Groetjes

René

storm2

 

storm3

 

storm4

 

storm5

En die opdringerige postcode-loterij-jongens kan ik zo langzamerhand ook wel kielhalen, laatst kreeg ik zelfs en pasje (kan ook wel van de bank-giroloterij zijn maar daarvoor geldt hetzelfde verhaal), terwijl ik gewoon nooit mee wil doen. Gisterenavond kreeg ik opeens, veeeeel te laat, het idee om alles wat ik van ze krijg in de bus te doen met retour afzender er op. Ik had het er met iemand over en die zei dat hij post van die lui kreeg IN DRIEVOUD: ook voor de vorige bewoner van zijn huis en de bewoner dáárvoor!!!!!!!!!:

storm6

 


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography. Bookmark de permalink.

Één reactie op DE STORM

  1. sjen miermans schreef:

    Ja, Rene retour sturen met grote koeienletters ” Ik wens GEEN ongevraagde post van u te ontvangen!!” helpt bij sommige loterijen inderdaad. Bij sommige andere dan weer niet…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *