PARADIJSVOGELS

 

um40

Ik ben er altijd een beetje jaloers op. Af en toe draag ik kleding met iets meer kleur dan donkergrijs of zwart, maar dat is uitzondering. En toch zou ik het leuk vinden als ik het durfde, of lekker vond. Maar ik heb ooit eens van iemand gehoord dat je met donkere kleding je energie bij je houdt, en dat zou dan gunstig zijn voor mensen waarvan de energie alle kanten op wappert, in de zin dat dan dus de energie NIET alle kanten opwaait. En ik ben kennelijk zo iemand. Dat zou dan de reden zijn dat junks b.v. altijd donker gekleed gaan.

Enfin, ik vind het altijd sowieso een prachtig gezicht, dat moge duidelijk zijn.

Groetjes

rené

Dit blijkt Stephen West te zijn,  een bekende breier en ontwerper, las ik als reactie van José de Jong. Vond veel op internet over hem, HIER een promotiefilmpje met hemzelf, hier in de buurt opgenomen:

um41

 

um42

 

um43

Vrotzkoes kwam ook weer eens voorbij, tien jaar geleden maakte ik een gedicht over hem, zie HIER:

um44

De ultieme paradijsvogel was natuurlijk Fabiola, hoewel ik zijn/haar outfit niet altijd even smaakvol vond:

um45

 


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , . Bookmark de permalink.

2 reacties op PARADIJSVOGELS

 1. Jose de Jong schreef:

  Oh die 2e foto dat is Stephen West, een begenadigd
  breier en ontwerper! In zijn tas zie ik in ieder geval
  1 bolletje wol. Google hem maar eens.
  Groet,
  Jose

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *