IK KAN WEER OP MIJN BLOG KOMEN

Dankzij mijn oude buurman Henk Jan Bouwmeester ( die trouwens ook de foto van mijn blogprofiel hierboven maakte toen hij nog hier woonde) kan ik weer op mijn blog komen. Kan nog geen foto’s plaatsen want mijn fotobewerkingsprogramma doet het nog niet maar dat komt woensdag, dus vanaf dat moment weer posts.

Het was wel een leerzame ervaring. Ik merkte b.v. dat ik veel minder ging fotograferen: als je je foto’s niet kan laten zien, wat heeft het dan voor nut te fotograferen? Maar soms kon ik het toch niet laten natuurlijk. Zo heb ik in mijn tuin op een strategische plaats een vetbolletje gehangen. Toen ik daar twee dagen geleden was kon ik een koolmees, een pimpelmees en een heggemus heel goed fotograferen vanuit mijn tuinhuisje.

En ja, dat fotograferen uit mijn raam werd ook minder, maar als ik iets bizonders zag heb ik dat ook gefotografeerd.

Ik hield wel tijd over, heb meer gelezen b.v. En ga vroeger naar bed, wat goed uitkomt want ik ben nog steeds enigszins verkouden, erg taai die verkoudheid ook dit jaar weer, vorig jaar rond deze tijd ook.

Nou, ik ben erg opgelucht dat de blogloze periode bijna voorbij is.

Tot kijk

René

 

Dit bericht is geplaatst in photography. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *