HET STRAND VAN ZANDVOORT: MIST

z1aGisteren naar het Zandvoortse strand geweest. Had weer eens behoefte aan ruimte om me heen. Maar deze keer was de ruimte enigszins beperkt: het mistte af en toe behoorlijk. Maar gek genoeg gaf dat nu juist hetzelfde gevoel van zelf-verlorenheid (of eigenlijk beter ego-verlorenheid en zelf-ontdekking) als ik altijd al op het strand heb.

Nou was ik daar met Jan dus dat meditatieve in jezelf gekeerde gevoel was wel wat minder, wat niet wil zeggen dat ik niet enorm genoten heb: het was werkelijk prachtig foto-weer: de sfeer wisselde constant, op een gegeven moment kwam de zeer gele zon zelfs tevoorschijn, maar ook de dikte van de mist wisselde voortdurend wat steeds een ander effect gaf.

We kwamen ook nog met een paar mensen in contact: spraken b.v. met drie jongens die een act aan het filmen waren. We vroegen waar het voor was. Ze bleken een youtube-kanaal te hebben en waren daar een van hun filmpjes voor aan het opnemen : een Santa Claus die iemand achterna zat en omgekeerd, en hun hond deed mee. Hun site op youtube heet Stray Buffoon, ga ik vandaag nog eens bekijken.

En een andere jongen was met zijn hond aan het spelen en zag dat wij dat fotografeerden: die gaan we de foto’s nog sturen.

Voordat we naar Zandvoort gingen zijn we nog even de ADAM-toren op geweest: was ook zulk bizonder licht, de foto’s daarvan komen nog.

Groetjes

René

z8

De jongens met hun Santa Claus-act links, en de dame met de rode jurk met drie kinderen middenin, van een afstandje, hierna van dichtbij:

z1c

 

z2

 

z3

 

z4

 

z5

 

z6

 

z7

 

z29

 

z30

 

z31 z32

 

z12

 

z13

 

z15

 

z19

 

z20

 

z21

 

z22

 

z23

 

z24

 

z25

 

z26

 

z27

 

z28

 

Dit bericht is geplaatst in photography. Bookmark de permalink.

2 reacties op HET STRAND VAN ZANDVOORT: MIST

  1. Kitty Segers schreef:

    Wat een sfeervolle foto’s, prachtig!

  2. renelouman schreef:

    Leuk hè. Ik vind het altijd heel bizonder dat de lucht in Amsterdam er hetzelfde uitziet als in Zandvoort (dit naar aanleiding van jouw gekleurde luchten van gisteren).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *