DE LUISTE FOTOGRAAF TER WERELD

 

hand1

Ja zo voel ik me af en toe: vanuit mijn woning maak ik de meeste foto’s, allemaal vanaf mijn bank, vaak als ik zit te lezen en ik wat zie gebeuren.

Gisteren had ik hard in de tuin gewerkt en zat daarna wat te kijken op mijn bedbank in mijn tuinhuisje naar de vogeltjes die op mijn vetbolletje af komen. Net toen ik gebeld werd kwam er ook een Vlaamse Gaai kijken, dus tijdens het bellen heb ik die ook nog even gefotografeerd.

Groetjes

René

 

hand2

Koolmees met kaarslicht:

hand3

Een pimpelmees op het vinkentouw: de koolmezen zijn de baas, pas als die weg zijn kunnen de pimpelmezen eten. Als er een pimpelmees aan het snoepen is en een koolmees wil eten dan jaagt hij de pimpelmees weg:

hand4

 


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *