WAANZINNIG GRAPPIG

koolmees1

IK KWAM DEZE WEER EENS TEGEN EN VOND HEM WEER ZO WAANZINNIG GRAPPIG DAT IK HEM OOK OP DIT BLOG ZET. IK HEB HEM AL EENS OP FACEBOOK GEZET.

HIER MOET JE OP KLIKKEN. En als je het gezien hebt komen er automatisch nog 4 filmpjes van mij, ik weet niet hoe dat werkt maar het gaat naadloos door. En daarna gaat het gewoon door met filmpjes van anderen. Toen ik het net nog eens deed kreeg ik opeens heel andere filmpjes, van anderen, te zien. Dus ik weet niet….Al mijn filmpjes, die iedereen die hier komt natuurlijk al gezien heeft, staan in de rechterkolom van dit blog trouwens, onder “mijn youtubes” en “mijn liedjes sec”.

HET IS EEN JONGE KOOLMEES DIE OM ZIJN MOEDER ROEPT. Dat zag ik pas toen ik de foto´s en het filmpje zag: er landde iets op mijn hoofd toen ik mijn fiets op slot zette, en ik heb toen heel voorzichtig mijn cameraatje gepakt en op de goeie gok foto’s gemaakt zonder dat ik zag wat ik fotografeerde en het filmpje gemaakt zonder te zien hoe of wat. Ik had wel  snel het besef dat ik het cameraatje horizontaal moest houden.

Noord-Durgerdam.

Ik weet nog dat toen ik het filmpje maakte ik dacht: ik ga dit op facebook plaatsen en ik moet lachen. Dat had ik beter niet kunnen doen, ziet er heel onecht uit, aan mij is beslist geen acteur verloren gegaan.

GROETJES

RENÉ


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , . Bookmark de permalink.

Één reactie op WAANZINNIG GRAPPIG

  1. Kitty Segers schreef:

    Waarschijnlijk heb ik al eerder gereageerd op deze foto maar hij is zó hilarisch, het filmpje trouwens ook. Mijn dag is weer goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *