SERIETJES VAN 3

 

um1Gisteren voordat ik naar de tuin ging kon ik het weer niet laten om fotografisch gebruik te maken van het prachtige herfstlicht. Dit is echt de beste tijd van het jaar om te fotograferen.

Ik heb eens een keertje kleine serietjes gemaakt van het materiaal van gisteren: eters, vrouwen in mooie kleren, hondjes met schaduwen, vrouwen in Rembrandtlicht, een stelletje waarvan de vrouw het volgens mij niet eens was met de stick van haar vriend, fietsschaduwen en tenslotte jonge mannen.

En toen weer gigantisch in mijn tuin gaan snoeien, nooit zo tekeer gegaan als dit jaar. De reden is dat het een beetje uit de hand is gelopen in mijn tuin: een wildtuin die groeit als een tierelier, een wild beest dat getemd moet worden. Maar ook omdat mijn tuin gaat veranderen: mijn grote den op het oosten gaat er uit en dat betekent dat ik in de ochtend uren meer zonlicht ga krijgen. Ik weet niet of mijn tuin dat psychisch wel aan kan, maar ik ben hem vast aan het voorbereiden.

Groetjes

rené

Eters:

um2

 

um25

 

um3

Dames:

um4a

 

um28

 

um6a

Hondjes:

um7

 

um8

 

um26

Dames in Rembrandt-licht, twee vóór het Rembrandthuis:

um11

 

um12

 

um13

Stelletje met volgens mij spanningen:

um15

 

um16

 

um17

Fiets-schaduwen:

um19

 

um21

 

um20

Jonge mannen:

um22

 

um23

 

um24

 

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *