METAMORFOSES

 

starbikes1

In april 2014 was er een optreden van een aantal zangers en zangeressen, waaronder ik, op een soort privé-feestje in het gebouwtje van STARBIKES aan de de Ruijterkade aan het IJ. De eerste foto heb ik toen gemaakt.

Degene die daar de grootste metamorfose onderging was Molly Strichnine: van een aimabele man naar een vriendelijke niet op haar mondje gevallen chanteuse, zie de foto’s.

Maar wat bleek later: ook het gebouw zou een enorme metamorfose ondergaan. En toen ik daar gisteren langs liep heb ik van het uiteindelijke resultaat foto’s van gemaakt. Over smaak valt niet te twisten, maar eigenlijk vind ik het toch wel wat hebben.

Bovendien ben ik gaan zoeken naar de foto’s van het veranderingsproces. En die heb ik nog gevonden ook, wat wel een wereldwonder mag heten.

groetjes

rené

PS: ik heb er indertijd twee blogs over gemaakt zie HIER en HIER

Het oorspronkelijk interieur, in 2014 gefotografeerd ook:

starbikes2

Links Molly, vóór de metamorfose:

starbikes2b

De metamorfose:

starbikes4

Tijdens de werkzaamheden:

starbikes5

De achterkant:

starbikes6Foto gisteren genomen, het eindresultaat dus:

starbikes7Idem:

starbikes8

 


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *