MAURICE DE HOND

 

ho1

Het komt regelmatig voor dat hier gefilmd wordt, het is een hele schilderachtige ambiance natuurlijk, en vandaag was het weer eens zo ver: interview van Maurice de Hond met iemand die ik niet ken en aansluitend een interview met Maurice alleen.

Ik had het idee dat het ook wat met deze plek te maken had, er werd zowel op een document als naar de omgeving gewezen. Ik heb snel mijn grote telelens gepakt om te kijken wat er op dat vel papier stond, maar ik kon het niet ontcijferen.

Ik ben natuurlijk blijven kijken hoe dat allemaal in zijn werk gaat. Niet zo spectaculair als een paar jaar geleden met Lodewijk Asscher, zie HIER, maar toch leuk.

Omdat ik uiteindelijk toch wilde weten waar ze het over hadden gehad ben ik naar beneden gelopen, maar helaas, ze waren al weg. Daar kan ik ook mee leven, ik ben maar tot op zekere hoogte geïnteresseerd in wat ik zie. Zo heb ik tamelijk uitgebreid b.v. de filmopnames van een scene van The Hitman’s Bodyguard gefotografeerd. Maar toen de film in de bios draaide ben ik er toch niet naartoe gegaan.

DANKZIJ CARMEN BORG DIE DAT GEGOOGELD HEEFT WEET IK NU VIA HAAR FACEBOOK-REACTIE DAT DE OUDERS VAN MAURICE DE HOND EEN FRUITKRAAM HADDEN OP HET WATERLOOPLEIN EN DAT HIJ DAAR VANAF ZIJN ELFDE MOEST HELPEN ZODAT HIJ TOEN NIET MEER NAAR SCHOOL GING!!!!

Uiteindelijk naar mijn tuin gefietst en weer erg gesnoeid daar, en het toppunt van de dag: er vloog een goudhaantje door mijn tuin. En ik kreeg het idee dat hij misschien in mijn tuin overwintert, hij leek zo vertrouwd met de omgeving. Helaas niet kunnen fotograferen.

groetjes

rené

Ja dáár was het dus:

ho2

Van wie is die lepel eigenlijk?:

ho3

Nog ff een shotje dat jullie het Waterlooplein aflopen:

ho4

Goedzo:

ho5

Het duurt wel erg lang voordat die Hanos-mensen weg zijn:

ho6

Ja we willen nou toch echt beginnen:

ho7

Hè hè, eindelijk:

ho8

Neeeeeeeeeeeee hè:

ho9

Die moeten we ook in de gaten houden:

ho10

Toch gelukt:

ho11

“MET DE HOND…..

….ZE ZITTEN AAN M’N KONT”:

ho12

Een laatste shotje voor het slotbeeld: de Zwanenburgwal:

ho13

 

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Één reactie op MAURICE DE HOND

  1. Trix schreef:

    Leuk! Dit is vast voor het programma Verborgen Verleden.
    Hierin trekken ze iemands familiegeschiedenis, voorouders e.d., na.
    Geniet nog steeds enorm van je foto’s. Dankjewel he !
    Hartelijke groet,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *